Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Daar gaan we weer...”: onze F1-watcher ziet hoe Mercedes ook dit seizoen (ver) boven de rest uittorent

Formule 1Formule 1-fans te lande, zet je schrap: we zijn weer vertrokken voor een seizoentje Mercedes. Voor de zevende keer op rij al. En ach ja, Bottas heeft de eerste grand prix van dit bizarre seizoen gewonnen. So what. Lewis Hamilton wordt over een paar maanden wereldkampioen. Voor de zevende keer. Zeker weten.

4 reacties

 • johan fransaert

  1 jaar geleden
  had Hamilton Botas er niet uitgereden dan hadden we een heel andere uitslag gehad en een mooie strijd gehad maar zo kennen we hem ondertussen ook weer iedere keer iemand hem bedreigd dan rijd hij hem van de baan.
 • Wilfried DE HERT

  1 jaar geleden
  Dat had je ook van Eddy Merckx kunnen zeggen dan, als je goed bent opkrassen maar. Bizarre conclusie. Hopelijk is de verslaggever niet te goed in zijn job.
 • Paul Buckens

  1 jaar geleden
  Wat Hamilton deed met Albon? Vergelijk met het wielrennen waar de snelheden lager zijn , weliswaar minder beschermd, daarvoor werd men uit koers gezet.
 • Patrick morel

  1 jaar geleden
  Verstappen viel uit, moment om weg te zappen. Volgende week, Hamilton voor Bottas.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.