Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Crash met Verstappen zindert na: ‘fans’ delen racistische beledigingen richting Lewis Hamilton op sociale media

Formule 1Zou het ooit stoppen? Lewis Hamilton is na zijn zege in de Grote Prijs van Groot-Brittannië volgens verschillende Engelse media racistisch beledigd op sociale media. Heel wat ‘fans’ vonden het niet kunnen dat de Brit toch nog met de overwinning aan de haal kon gaan, nadat hij Max Verstappen van de baan had gereden. Er zouden onder meer emoji’s van een aapje geplaatst zijn bij berichten van Mercedes, de ploeg van Hamilton, op Instagram.

13 reacties

 • Eddy De Splenter

  2 maanden geleden
  Het zijn alle twee dikke nekken . En komaan zeg dat is met een ( auto racen) die zouden eens rally cross moeten meedoen . Ik zou nog liever hebben dat de twee beste racers Vettel en raikonen een snelle wagen kregen .
 • H. Anckaert

  2 maanden geleden
  Het is gewoon laag van Hami dit te doen, op deze manier zijn overwinning te vieren! Onrespectvol! Dit is dan ook de persoon die zou nagaan hoe het komt dat er zo weinig diversiteit in de F1 is!!! Hoe kun je nu nog voor Hami echt respect tonen!! HIj is gewoon een aandachttrekker die NOOIT een echte kampioen zal worden! Het respect dat een Prost, Villeneueve, Senna, Manssel, Alonso en nog anderen!!
 • eduard janssens

  2 maanden geleden
  Als dit andersom gebeurt krijgt Max de zwarte vlag gegarandeerd !Als Max van zijn lijnen afweek had alleen waarschuwing gekregen. Hamilton krijgt 10 sec straftijd bewijs is dat hij een fout maakt en niet andersom !
 • Marcel Desmet

  2 maanden geleden
  Max was al 5 bochten lang over de baan aan het slingeren. Voor de bocht zaten ze zij aan zij dus max wist goed genoeg dat Hamilton daar zat. Mocht Hamilton schade gehad hebben en Max kunnen doorrijden dan ging die gewoon zoals altijd zeggen dat hard racen het doel is en wie daar niet mee om kan daar niet thuis hoort, nu mekkeren omdat hij de enige met puntenverlies is is echt kinderachtig, maar zo kennen we Red Bull al jaren.
 • johan fransaert

  2 maanden geleden
  had hij Max geraakt aan het voorwiel dan kon je het als race incident klasseren maar nu was het het achterwiel wat suggereert dat hij na het invoegen tussen de wielen van het gas is afgegaan wetende dat hier een contact met de achterwielen op zou volgen, een van de oudste trucjes in de F1 om een snellere tegenstander uit de race te zetten.