Links: Corinna Schumacher sprak in een Netflix-documentaire over haar man.
Rechts: Michael Schumacher.
Volledig scherm
Links: Corinna Schumacher sprak in een Netflix-documentaire over haar man. Rechts: Michael Schumacher. © Netflix / Photo News

“Corinna leeft al tien jaar als een gevangene”: aangrijpend beeld geschetst van leven echtgenote Michael Schumacher

Formule 1In haar gevecht om de toestand van haar man Michael verborgen te houden, leeft Corinna Schumacher (54) al jaren als een soort gevangene. Dat zegt Eddie Jordan, de voormalige teambaas van de Duitser, in een gesprek met ‘The Sun’.

51 reacties

 • Luciano Padua

  2 maanden geleden
  Bert Mat,groot gelijk en dat gaat nu éénmaal niemand aan.Het is alleen maar de media die dat wil weten om als eerste te zijn om dat te kunnen melden en er een ferme kluit aan te verdienen.
 • Guido Parker

  2 maanden geleden
  Joke Vogeleer: die mensen doen wat ze willen, wel vind ik dat het dan volledig moet stoppen en geen nieuws waar we niks aan hebben.
 • Joke Vogeleer

  2 maanden geleden
  Iedereen weet dat hij ernstige hersenschade heeft opgelopen maar om daar dan zo geheimzinnig over te doen begrijp ik niet. Zijn vrouw doet het zichzelf aan. Waarom daar zo een mysterie rond bouwen? Geef af en toe eens een melding van de toestand, dat moet niet uitgebreid zijn maar de supporters van toen en nu mogen toch wel iets weten. Vroeger als alles goed ging en veel geld binnen kwam mocht iedereen alles weten waarom nu niet meer?
 • Daniël Maenhaut

  2 maanden geleden
  Ze kan toch "incognito", met een tweede paspoort, met medeweten van de hogere instanties, een eigen leven leiden ? Waarom je opsluiten, en daarbij : ze moeten die vrouw gerust laten...
 • Ann Verschueren

  2 maanden geleden
  Wat is daar nu geheimzinnig aan? Al wat we moeten weten is dat die man hersenschade heeft en niet meer buiten komt. Moeten we soms tot in detail inde roddelbladen kunnen lezen of hij nog zelf naar het toilet kan? of een foto willen zien zonder gelaatsuitdrukking? voyeurisme ten top voor sommigen.