Charles Leclerc en zijn vriendin Charlotte Sine.
Volledig scherm
Charles Leclerc en zijn vriendin Charlotte Sine. © Instagram

Charles Leclerc: de nieuwe uitdager van Max Verstappen, maar ook glamourboy met miljoenenjacht en populaire influencer als vriendin

Formule 1De Formule 1 heeft er een nieuwe wereldster bij. Charles Leclerc (24) lijkt zich met zijn zege in Bahrein op te werpen als uitdager van wereldkampioen Max Verstappen, maar ook naast het circuit is alles voorhanden om een vedette te worden. Maak kennis met de glamourboy uit Monaco, die het leven deelt met de populaire Charlotte Sine.

7 reacties

 • glenn wouters

  1 jaar geleden
  Straffe conclusies na amper 1 race. Al vergeten dat we vorig jaar tot de laatste race moesten wachten op een kampioen?
 • Paul Kuijer

  1 jaar geleden
  1 keertje winnen en nu al een ster?? Even rustig afwachten maar.
 • Christophe Heuts

  1 jaar geleden
  Veel meer talent dan Verstappen , met de juiste wagen is Leclerc de volgende 3 jaar wereldkampioen, tot aan de nieuwe motoren in 25
 • guy vermeulen

  1 jaar geleden
  Het mooiste zou zijn Max geen tweede wereldtitel en geen achtste voor Lewis . Dan is iedereen gelukkig en de andere piloot het meest.
 • Pierre Vandewalle

  1 jaar geleden
  Leclerc is geen Fransman, wel een Monegask, is een ander land.
 1. Boel bij Red Bull? Onze F1-watcher hoort hoe geruchten over bijzonder gespannen sfeer steeds luider klinken. En wat zijn dan de mogelijke gevolgen?
  PREMIUM
  F1

  Boel bij Red Bull? Onze F1-wat­cher hoort hoe geruchten over bijzonder gespannen sfeer steeds luider klinken. En wat zijn dan de mogelijke gevolgen?

  Zelfs in perfecte huwelijken weet je nooit wat er achter de muren gebeurt. Terwijl iedereen nu al tipt op een derde wereldtitel voor Verstappen, tikt volgens sommige bronnen een bom onder het team. Dat kan het verloop van seizoen 2023 beïnvloeden, aldus onze F1-watcher. “Want de vraag is niet of er iets roert, maar veeleer welke gevolgen dat kan hebben.” En ditmaal hebben de coureurs er niks mee te maken.
 2. Waarom bepaalde ouders niet samen in paddock mogen en Vandoorne al eerste vervanger af is: alles wat je moet weten voor het nieuwe Formule 1-seizoen
  PREMIUM
  2

  Waarom bepaalde ouders niet samen in paddock mogen en Vandoorne al eerste vervanger af is: alles wat je moet weten voor het nieuwe Formule 1-seizoen

  Nog maar even wachten en het nieuwe Formule 1-seizoen kan alweer beginnen. Wie wordt de verrassing dit seizoen? Wat hebben de wintertests ons geleerd? En hoe groot is de kans dat we Vandoorne aan het werk gaan zien? Onze Formule 1-watcher beantwoordt tien hamvragen over het seizoen 2023: van Verstappen tot Vandoorne, van vetes tot oorlog, van drie naar dubbel zoveel.