De buitenlandse pers over Lewis Hamilton en Max Verstappen.
Volledig scherm
De buitenlandse pers over Lewis Hamilton en Max Verstappen. © Reuters

Buitenlandse media zien “buitenaardse” Hamilton en “onsportieve” Verstappen: “Max aarzelde niet om een crash te forceren”

Formule 1“Hamazeballs”, “Brazilliant” en “De race van zijn leven”. Voorpagina’s vol superlatieven sieren vandaag de kranten. Lewis Hamilton, die de Braziliaanse GP op indrukwekkende wijze op zijn naam schreef, bracht het verschil met Max Verstappen terug tot veertien punten.

15 reacties

 • guy vermeulen

  2 maanden geleden
  Laat je zo niet op peppen , dat ge moest weten wat erachter de schermen gebeurt je zou er aardig van op kijken !
 • Lorenzo Schoovaerts

  2 maanden geleden
  Max is een getalenteerde rijder maar ook een vuile onsportieve rijder die geen moer geeft om regels en fair play. Toen hij zwart/wit kreeg voor zigzaggen lachte hij FIA gewoon uit met "ja we doe ze de groeten van me". Na zijn boete van 50.000 euro om aan de Mercedes vleugel te prutsen lachte hij er ook al mee, tot daar aan toe. Maar net zoals in Catalunya, Imola, Silverstone, Monza en nu Brazilië rijdt hij je gewoon van de baan als je er langs zit. En hij komt er altijd mee weg.
 • steve Bert

  2 maanden geleden
  De fans van Verstappen komen altijd maar terug op wat er in Silverstone gebeurde ,maar zijn blijkbaar vergeten wat Verstappen in Monza met Hamilton deed.
 • Erwin Van Roy

  2 maanden geleden
  Michel Mahy Hamilton heeft Verstappen er niet uitgetikt ze hebben elkaar geraakt ja maar ik Heb Hamilton op geen enkele manier richting Verstappen zien sturen het zijn enkel de Verstappen supporters die iets anders zien.
 • Jeffrey Meykens

  2 maanden geleden
  hamilton vloog iedereen letterlijk voorbij, zijn wagen is zo performant dat het bijna een andere klasse leek! Kop dus aub niet vertellen dat zijn talent de doorslag gaf...'