Volledig scherm
© getty

Bernie Ecclestone (87) noemt afschaffing grid girls puriteins: "Wat is er verkeerd aan een mooi meisje dat voor een wagen staat?"

Formule 1Bernie Ecclestone (87) is duidelijk niet geraadpleegd bij de beslissing om de grid girls af te schaffen vanaf het komende F1-seizoen. De vroegere big boss van de Formule 1 noemt de maatregel 'puriteins'.

9 reacties

 • Fons Billen

  3 jaar geleden
  we zijn op weg naar de middeleeuwen , 20 jaar geleden lagen onze Europese stranden vol met monokini nu gaan ze me nen boerka zwemmen . wie zijn cultuur ging er in Europa op achteruit ?
 • MARC VAN HOREBEEK

  3 jaar geleden
  We gaan hem nog missen den Bernie :)
 • Bram Claes

  3 jaar geleden
  Amerikanen aan de macht dus ja ...
 • Pierre Dony

  3 jaar geleden
  Zoals ik eerder al zei. Compleet belachelijk!!!! Vraag mij af wie of wat er achter zit.
 • Benny Coomans

  3 jaar geleden
  voor één keer moet ik die man gelijk geven, maar ja tegenwoordig mag er niets meer
 1. Bekend model kwaad na het bannen van walk-on girls en pitspoezen: "Het is OK om sexy te zijn en mannen twee keer naar je te laten kijken. Anders zijn we robotten"

  Bekend model kwaad na het bannen van walk-on girls en pitspoezen: "Het is OK om sexy te zijn en mannen twee keer naar je te laten kijken. Anders zijn we robotten"

  Vorige week werden de walk-on girls in het darts begraven, gisteren waren dat de grid girls in het Formule 1. Het lijkt slechts een kwestie van tijd wanneer de ring girls in het boksen volgen. In volle #MeToo-tijden neemt het bekende Britse model Kelly Brook het op voor de vrouwen die dankzij de glamourkant van de sport aan de bak komen. Brook, die de opmars van haar carrière te danken heeft na een opvallend optreden als grid girl in de Grote Prijs van Groot-Brittannië in 1998 en nadien ook voor Playboy poseerde, is zowat hun uithangbord geworden en spreekt zich nu in klare taal uit.
 1. "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"
  Play

  "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"

 2. Van Steenbrugge over klacht amateurspelers: "Waar ligt het onderscheid met 1A en 1B?"
  Play
  Voetbal

  Van Steenbrug­ge over klacht amateurspe­lers: "Waar ligt het onder­scheid met 1A en 1B?"