Max Verstappen en Lewis Hamilton.
Volledig scherm
PREMIUM
Max Verstappen en Lewis Hamilton. © Photo News

Barst de bom in Baku? Rivalen Verstappen en Hamilton én hun constructeurs op ramkoers

Formule 1Hamilton heeft eindelijk eens een échte tegenstander – Max Verstappen. En Mercedes kan niet langer domineren – Red Bull is nu even snel. Het creëert nervositeit bij de wereldkampioenen. Nervositeit die escaleert richting aanvaring. Tussen de coureurs: leuk. Maar ook tussen de teams: minder leuk. Het eerste is een kwestie van ego, het tweede van een achtervleugel.

15 reacties

 • rudy jacobs

  3 maanden geleden
  Hamilton zal welmet een auto kunnen rijden dat is bewezen, en winnen kan hij ook dat zien we ook ,vraag is kan hij dat met de laatste wagen in de koers ook,dat zal wel minder zijn zeker weten bewijzen waren er.
 • Frank Coekaerts

  3 maanden geleden
  Idd, als de RedBull de snellere auto is en volgens de « Kenner’s » hier Max de betere piloot dan is er toch geen probleem? Maar toch gaat het weer niet gebeuren voor hem, foutjes als Bahrein zullen Max opbreken aan de eind afrekening, dat en het feit dat Mercedes sneller ontwikkelt en Lewis een completer package is. Misschien volgend jaar voor Max, zn tijd komt wel.
 • Aster Phoenix

  3 maanden geleden
  Mercedes met hun speciaal stuur heeft absoluut niet te klagen over eventuele voordelen bij de concurrenten
 • Patrick Brusseel

  3 maanden geleden
  Jeremy Callewaert, eigenaardig toch dat van de 5 gereden koersen Hamilton er 3 won en Verstappen slechts 2 terwijl iedereen zegt dat de Red Bull de snellere wagen is dit jaar. Misschien is Hamilton wel iets beter dan je denkt en zijn wagen iets minder. Hij moet in ieder geval niets meer bewijzen.
 • Dave Janssens

  3 maanden geleden
  Eerlijk gezegd tot nog toe was ik van mening dat Hamilton de zaakjes behoorlijk goed onder controle had en was ik in bepaald opzicht teleurgesteld in Verstappen. Maar na Monaco is dat beeld toch enigszins veranderd, om niet te zeggen helemaal. Nooit zag ik Hamilton zo nerveus reageren over de onmacht die hem deel werd. Wat extra peper in 't gat kan nooit kwaad, échte rivaliteit smaakt alleszins beter dan iemand die zich slaafs bij de zaken neer lijkt te leggen nog voor de koers begonnen is.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.