Nikita Mazepin kwam meermaals slecht in het nieuws. In december 2020 betastte hij onder meer de borsten van een jongedame.
Volledig scherm
PREMIUM
Nikita Mazepin kwam meermaals slecht in het nieuws. In december 2020 betastte hij onder meer de borsten van een jongedame. © Reuters en Instagram

Arrogant, vrouwenloper en dom agressief achter het stuur: Formule 1 neemt afscheid van een ‘bad boy’

Formule 1Hij ligt buiten. Genekt door zijn vader Dmitri, want hij en ene Vladimir Poetin zijn immers twee handen op één buik. Voor uw dienaar wordt het weer wat moeilijker om lekkere verhaaltjes te serveren. Met Nikita Mazepin verliest de Formule 1 haar geknipte bad boy. Arrogant, vrouwenloper en dom agressief achter het stuur. Hij was het allemaal. 

9 reacties

 • Michael Vandamme

  4 maanden geleden
  Zijn er ook F1 coureurs die geen rijkeluiskindjes zijn dan? Allemaal wereldvreemd volk dat een onbetaalbare hobby doet voor normale mensen.
 • Lucien Switten

  4 maanden geleden
  Er is misschien iets van waar, maar ik vind het eigenaardig dat daar nu plots een artikel over wordt geschreven. Alles wat Russisch is moet tegenwoordig blijkbaar worden gedemoniseerd? Qua race-ethiek was Mazepin trouwens nog een brave jongen vergeleken met zijn opvolger Magnussen.
 • Leen Vanhalle

  4 maanden geleden
  Jan Lanclus, ik vind u opmerking nog al kort door de bocht. Een universiteit diploma is geen excuus om zich zo te gedragen tegen vrouwen, ploegmaten of eender wie.
 • Mark Desiron

  4 maanden geleden
  op alles kappen wat Russisch is de media hier moet zich schamen en objectief zijn maar liever de mensen van alles wijsmaken om te verkopen
 • luc van den meersschaut

  4 maanden geleden
  Het is niet omdat hij gestudeerd heeft aan de universiteit , dat hij gezond verstand heeft of heeft papa het diploma gekocht, het is en blijft een rus .
 1. ONS RAPPORT. Van “verbluffend” tot “hij voerde geen stommiteiten op, en dat is al knap”: één piloot met 9/10, drie gebuisden
  PREMIUM
  GP Montreal
  16

  ONS RAPPORT. Van “verbluf­fend” tot “hij voerde geen stommitei­ten op, en dat is al knap”: één piloot met 9/10, drie gebuisden

  Max Verstappen beleefde in Canada het perfecte weekend in de Formule 1. Al zorgde een safety car ervoor dat hij nog vol aan de bak moest. Net als een andere piloot zag onze F1-watcher Jo Bossuyt de Nederlander uitblinken. Al krijgt enkel die laatste een 9 op 10, drie anderen werden beloond met een 8. Drie piloten kwamen er met een onvoldoende vanaf, waaronder eentje die er niet eens in slaagde te doen waarin hij zo goed is: laatste worden. Het individuele racerapport van de twintig piloten na Montreal.