Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

50 miljoen geïnvesteerd, dus organisatoren GP F1 Francorchamps maken zich geen zorgen. En toch zouden ze dat beter wél doen

Formule 1Francorchamps heeft 50 miljoen geïnvesteerd in de modernisering van zijn circuit. Net nu zetten de hoge omes van de Formule 1 een groot vraagteken boven de Belgische grand prix. Die straks in augustus misschien voor het allerlaatst wordt gereden. De organisatoren maken zich momenteel nog niet het minste beetje zorgen, maar wat cijferwerk leert dat ze dat beter wél zouden doen.

39 reacties

 • RENE LENAERTS

  1 jaar geleden
  Na de uitgeregende schertsvertoning van 2021 die je geen race kan noemen voelen niet alleen toeschouwers zich bedrogen.
 • Paul Boutsen

  1 jaar geleden
  Ach, sigaretten reklame werd ok verboden, behalve voor de F1 ritten. Onze creatieve Waalse politici zullen wel snel een oplossing vinden om financieel toch nog winst te maken. Zeker met vivaldi aan zet.
 • Dirk Dufour

  1 jaar geleden
  Milieuverpesters ,sluiten die handel.
 • Guido Verlinden

  1 jaar geleden
  Hopelijk gaat het niet door.!!
 • Greta Winters

  1 jaar geleden
  Ik zou het niet erg vinden om moto gp te zien ipv f1, hier in franchorchamps.
 1. Max Verstappen steekt ook op tweede testdag boven de rest uit, Mercedes heeft minder reden tot juichen
  Formule 1
  1

  Max Verstappen steekt ook op tweede testdag boven de rest uit, Mercedes heeft minder reden tot juichen

  Zelfde beeld in de Formule 1 als de eerste dag, tijdens de ‘wintertests’ in Bahrein: Max Verstappen blijft boven de rest uitsteken. De snelste tijd ging op de tweede dag wel naar de Sauber van de Chinees Zhou, maar die reed op dat moment wel met lege tanks en het allerzachtste bandentype. En zelf dan was hij maar vier honderdsten sneller dan de beste tijd van Red Bull, die door Verstappen werd neergezet op hardere banden.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.