Mick Schumacher.
Volledig scherm
Mick Schumacher. © Photo News

30 jaar na zijn vader Michael is Mick klaar voor F1-debuut: "Best grappig dat sommigen tegen twee generaties Schumacher zullen racen”

Formule 1Mick Schumacher, zoon van, debuteert zondag voor Haas in de Formule 1. Schumacher junior (22) staat alvast te trappelen om in Bahrein zijn eerste race op het hoogste niveau te rijden. Daarin zal hij zes coureurs tegenkomen die het in het verleden ook al tegen zijn vader opnamen. 

8 reacties

 • Jean-Paul Hoornaert

  2 jaar geleden
  Ik hoop dat hij zijn vader evenaart
 • Benjamien t Kindt

  2 jaar geleden
  Met je naam alleen kom je niet ver in de F1... Hij won vorig jaar de F2 championship. Ook enkel met zijn naam?
 • Benjamin De Keyzer

  2 jaar geleden
  Deze man staat in F1 niet door zijn achternaam... Je moet beschikken over techniek van het circuit en talent. Niet iedereen is daarvoor geschikt.
 • Erwin Van Roy

  2 jaar geleden
  Gaat niet veel halen in de F1 is nog niet half het talent van de jongens ala Norris, Leclerc, Ocon en de andere jongeren die van in de F1 zitten
 • Els Willems

  2 jaar geleden
  Zonder talent zat Mick niet in de F1 maar de naam Schumacher maakt het natuurlijk gemakkelijker en brengt geld op. Cash is king, en zeker voor het team waarvoor hij rijdt. Zie ook teammaat Mazepin die ook cash meebrengt.
 1. “Dit laat zien wie hij écht is”: hommeles bij Red Bull, waar Pérez woedend is over vreemde actie van ploegmaat Verstappen
  Play
  Formule 1
  63

  “Dit laat zien wie hij écht is”: hommeles bij Red Bull, waar Pérez woedend is over vreemde actie van ploegmaat Verstappen

  Max Verstappen heeft in de slotfase van de Grote Prijs Formule 1 van Brazilië bevelen van zijn team genegeerd. Red Bull Racing had graag gezien dat de wereldkampioen zijn zesde plaats had afgestaan aan teamgenoot Sergio Pérez, die nog volop strijdt om de tweede plek in het kampioenschap. Maar dat gebeurde niet. “Dit toont wie hij écht is”, aldus een woedende Pérez over de vreemde actie van de Nederlander.
 2. Red Bull-baas Horner na boete van 7 miljoen: “Wij verwachten verontschuldigen” - McLaren vindt uitleg Horner “een sprookje”
  Formule 1
  27

  Red Bull-baas Horner na boete van 7 miljoen: “Wij verwachten veront­schul­di­gen” - McLaren vindt uitleg Horner “een sprook­je”

  De Internationale Autosportfederatie FIA heeft F1-renstal Red Bull Racing een boete van 7 miljoen dollar (7,03 miljoen euro) opgelegd omdat het team van tweevoudig wereldkampioen Max Verstappen vorig jaar het budgetplafond heeft overschreden, zo maakte de FIA bekend. Red Bull aanvaardt de straf, maar excuses komen er niet. Integendeel, teambaas Christian Horner verwacht een verontschuldiging van andere ploegen. Bij Mercedes kunnen ze zich wel vinden in de straf, bij McLaren noemt de uitleg van Horner dan weer “een sprookje”.