Photo News
Volledig scherm
© Photo News

2 op 2 voor Vandoorne: West-Vlaming pakt tweede podiumplek op rij na sterke inhaalrace

Formula EStoffel Vandoorne (Mercedes-Benz EQ) heeft er een prachtig openingsweekend opzitten in de Formula E. Vrijdag eindigde de Kortrijkzaan op het circuit van Diriyah meteen op het podium. Vandaag werd op datzelfde circuit ook de tweede GP van het seizoen gereden en parkeerde Vandoorne z’n Mercedes net naast het podium. Hij werd vierde. Dat dacht hij toch, want enkele uren na de finish kreeg Maximilian Günther, die tweede werd, een tijdsstraf waardoor Vandoorne toch nog op het podium terechtkomt.

17 reacties

 • ingrid grieten

  1 jaar geleden
  Stoffel is en blijft een derde rangs rijder. F1 rijders zijn uit heel ander hout gesneden en daar zou hij nooit potten hebben gebroken zelfs niet in een Mercedes.
 • Henkie Janssen

  1 jaar geleden
  Dit is meer zijn niveau, f1 was toch een stapje te hoog voor Stoffel.
 • Joke Weyts

  1 jaar geleden
  Proficiat Stoffel. Met het juiste (winnend) materiaal kan je het!
 • Rita Ghessaf

  1 jaar geleden
  In alles wat hij rijdt wordt hij wereldkampioen (F3, GP2) of rijdt hij podiumplaatsen (FE, SF, LMP1 inclusief Le Mans), vaak al bij zijn debuut. F1 was niet te hoog gegrepen voor Vandoorne maar voor McLaren gedurende die jaren.
 • F B

  1 jaar geleden
  F1 was helemaal niet te hoog gegrepen. Hij stapte in bij het legendarische McLaren op een moment dar ze op een dieptepunt stonden in hun kunnen. Dus probleemauto en meer middelen voor Alsonso dan voor hem. Het enige wat je hem kan aanwrijven is dat hij te braaf en bescheiden was voor F1. Toto Wolf had het goed gezien: Vandoorne is nog niet uitgezongen.
 1. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal

 2. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool