Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Zuur nieuws: citroenen zijn niet veganistisch

When life gives you lemons ... eet je ze beter niet als je vegan bent. Uiteraard is de vrucht zelf plantaardig, maar het laagje was waarmee ze vaak behandeld worden bevat meestal dierlijke producten.

2 reacties

 • Klaus Jozef Kalergi

  2 jaar geleden
  De miljarden knaagdieren en vogels die sterven in de velden tijdens het oogsten of erna, door honger, daar staan ze niet bij stil. Raar volkje, die veganisten.
 • raf janssens

  2 jaar geleden
  Of hoe extreem je als vegan wel kan zijn als een minimaal laagje dierlijk materiaal zelfs niet kan? Veganisme is zo'n typische welvaartshype voor mensen die het eigenlijk veel te goed hebben in onzemaatschappij. Anderzijds is het natuurlijk wel "luizenstront", dus daar is dan ook weer iets van te zeggen.
 1. Je lichaam in vorm houden tijdens de zomer? Stel al je vragen aan Lieven Maesschalck

  Je lichaam in vorm houden tijdens de zomer? Stel al je vragen aan Lieven Maesschal­ck

  Met de HLN Summer Challenges dagen vijf experten je uit om er de boeiendste zomer ooit van te maken. Topkinesist Lieven Maesschalck zal op zaterdag 17 juli de spits afbijten. Gedurende een week zal hij advies geven over hoe je je lichaam in vorm kan houden tijdens de zomer: van billen en buik tot borsten en armen. Heb je vragen over hoe je je lichaam fit en slank kan houden? Stel je vraag hier, en wij leggen de tien meest voorkomende, óf meest originele vragen, voor aan Lieven Maesschalck.