Zomerse temperaturen op komst: "Doe kinderen best donkere kleding aan"

VideoWanneer de zon volop schijnt, doet u uw kinderen best donkere kleren aan. Dat raden huidspecialisten aan, nu er voor het einde van de week tropische temperaturen in zicht zijn. Met een wit T-shirt kunnen ze immers verbranden, klinkt het.

 1. Kopje, iemand? Volgens nieuwe studie brengt gematigd koffiedrinken tal van gezondheidsvoordelen met zich mee

  Kopje, iemand? Volgens nieuwe studie brengt gematigd koffiedrin­ken tal van gezond­heids­voor­de­len met zich mee

  Over het zwarte goud doen heel wat mythes de ronde. Voor sommigen geldt: nooit genoeg koffie, terwijl anderen het drankje juist volledig afzweren. Maar er is goed nieuws voor zij die wel houden van een kopje of twee (of drie). Want een nieuwe studie heeft uitgewezen dat gematigde koffiedrinkers minder risico lopen op beroertes en andere dodelijke hart- en vaatziekten.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.