Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Zo kan je sporten en een veeleisende job toch combineren

Wanneer je een veeleisende job hebt, vind je vaak de tijd of motivatie niet om regelmatig te gaan sporten. Het is begrijpelijk dat je na een lange werkdag liever op een redelijk uur thuiskomt in plaats van nog een uur te veroteven in de fitness. Maar zoals je weet kan regelmatig sporten grote voordelen hebben voor je fysieke en mentale welzijn. Dankzij deze zeven tips van rekruteringsdeskundige Hays zal je van sporten makkelijker een prioriteit kunnen maken. Hoe druk je het ook hebt op je werk.

4 reacties

 • luc boeckx

  4 jaar geleden
  En wat moet je doen als je rolstoel gebonden bent??? Daar wordt nooit iets over geschreven :-(
 • johan ruell

  5 jaar geleden
  weet je wat ik erg vind? Dat er altijd foto's getoond worden van jonge sportievelingen als het over gezondheid en fitheid gaat. Waarom geen ouderen tonen zoals ik, een 57-jarige: ik jog 3x per week 6 tot 8 km en er mogen er veel jongeren achter mij aan komen. En... ik heb ook een veeleisende job, zelfs nu nog nu we langer moeten werken. Dus daarbuiten heb ik ook weinig tijd voor andere dingen omdat ik nog steeds full-time werk.
 • Thierry Vansweevelt

  5 jaar geleden
  Ik ben al dood als ik fiets naar station in ijskoude en wind. Dan zweet ik al en zie ik er eigenlijk al niet meer geschikt uit voor een kantoorjob. Dan rechtstaan op trin en dan lopen naar tram, weer rechtstaan en overeind blijven, zien dat ik niet overgeef, dan weer lopen. En een mens zou nog moeten sporten ja lol.
 • Marc LInden

  5 jaar geleden
  je kan ook keuzes maken