lieve Blancquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© lieve Blancquaert

"Zelfs mijn bompa vindt mijn nieuwe borsten cool"

De Morgen-journaliste Barbara Debusschere en fotografe Lieve Blancquaert schreven met de Borstkankerbijbel het eerste totaaloverzicht van alles wat je ooit wilde weten over borstkanker. Ze portretteerden ook een aantal (ex-)patiënten, elk met een eigen verhaal. "Het schuldgevoel tegenover mijn vriend is soms groot." 

14 reacties

 • Jean Paul Peelis

  4 jaar geleden
  Knoei nog wat meer met de natuurlijk en de meest afgrijselijke aandoeningen zullen opduiken.
 • Patrick De Wachter

  4 jaar geleden
  respect..............................
 • Youssef Ken

  4 jaar geleden
  Mooie borsten.
 • Ian Vandenbossche

  4 jaar geleden
  Een vrouw is meer dan haar borsten.
 • Sam Tiliakos

  4 jaar geleden
  Ongelooflijke dame...en heel mooi! Klasse
 1. “Geen enkele kanker kende op 20 jaar zo’n enorme stijging van meer dan 400 procent”: preventie blijft de beste bescherming tegen huidkanker

  “Geen enkele kanker kende op 20 jaar zo’n enorme stijging van meer dan 400 procent”: preventie blijft de beste bescher­ming tegen huidkanker

  Met de zomerzon op komst voert Euromelanoma voor de 24ste keer een campagne tegen huidkanker. “En dat helpt. In ons land stellen we minder ver gevorderde stadia vast dan in landen die campagnes niet gevoerd worden”, zegt Thomas Maselis, Belgisch voorzitter van Euromelanoma. Dit keer vragen de dermatologen extra aandacht voor zonnekeratose, een erg vaak voorkomende voorloper van huidkanker.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.