Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Getty Images/Westend61

Worden we nog bruin van de septemberzon? 2 dermatologen leggen uit en geven tips voor hoe je je zomers kleurtje kan verlengenHet einde van de zomer mag dan met rasse schreden naderen, momenteel zijn de weergoden ons nog bijzonder gunstig gezind. Geweldig, want dan kunnen we ons kleurtje van de zomer nog wat verlengen en intenser maken. Toch? Of hoe werkt dat? We vroegen het aan twee dermatologen, Thomas Maselis en Solange Lintermans. “Het proces van huidvernieuwing en afschilfering duurt onder normale omstandigheden drie weken.”

  1. Kat Kerkhofs is het nieuwe gezicht van de Roze Mars tegen borstkanker. “Vriendinnen van me vonden al een knobbeltje in hun borst”

    Kat Kerkhofs is het nieuwe gezicht van de Roze Mars tegen borstkan­ker. “Vriendin­nen van me vonden al een knobbeltje in hun borst”

    Oktober is de internationale borstkankermaand, en daarom het perfecte moment voor een nieuwe Roze Mars van Pink Ribbon. Tv-maakster Kat Kerkhofs (33) is dit keer het boegbeeld: zij belooft elke dag mee 10.000 stappen te zetten voor het goede doel. Met ouder worden voelt ze namelijk dat borstkanker een steeds-minder-ver-van-haar-bedshow wordt. “Toen mijn meter het kreeg, de gezondste vrouw die ik ken, besefte ik: het kan iedereen overkomen”