Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Getty Images/Westend61

Worden we nog bruin van de septemberzon? 2 dermatologen leggen uit en geven tips voor hoe je je zomers kleurtje kan verlengenHet einde van de zomer mag dan met rasse schreden naderen, momenteel zijn de weergoden ons nog bijzonder gunstig gezind. Geweldig, want dan kunnen we ons kleurtje van de zomer nog wat verlengen en intenser maken. Toch? Of hoe werkt dat? We vroegen het aan twee dermatologen, Thomas Maselis en Solange Lintermans. “Het proces van huidvernieuwing en afschilfering duurt onder normale omstandigheden drie weken.”

 1. Podcasts voor een leven in balans: deze Belgische vrouwen helpen je stoppen met diëten, je eigen pad vinden of een milde ouder zijn
  PREMIUM

  Podcasts voor een leven in balans: deze Belgische vrouwen helpen je stoppen met diëten, je eigen pad vinden of een milde ouder zijn

  Een betere work-lifebalance, een gezond lichaam en een fijne band met je kinderen: drie dingen die hoog op menig verlanglijstje staan. Gelukkig is het tegenwoordig allemaal slechts een podcast van je verwijderd. Gemaakt door Belgische vrouwen dan nog, die worstelen met dezelfde dingen als jij. Of ze al de baas zijn. Gudrun en Celien van ‘BOOST!’, Anouck en Kelly van ‘Werk & Leven’ en Kristien van ‘Radio Mama’ vertellen. “Als niemand nog nood heeft aan onze podcast, dan is onze missie pas echt geslaagd.”
 2. Beautyredactrice Sophie vergelijkt dure en goedkope BB-crèmes voor een nazomerglow: “Alsof je een permanente Instagramfilter bijhebt”
  PREMIUM

  Beautyre­dac­tri­ce Sophie vergelijkt dure en goedkope BB-crèmes voor een nazomer­glow: “Alsof je een permanente Instagram­fil­ter bijhebt”

  Hoe hou je die zomerglow nog even langer vast? Door ze te smeren. Elke maand gaat beautyredactrice Sophie op zoek naar het beste product in zijn categorie. Deze keer? BB-crème: een mix tussen een luchtige verzorging en een egaliserend laagje. Van een magere 6 tot een schrikwekkende 85 euro: beautyredactrice Sophie zoekt uit waar het verschil zit. “Ik hou best van een mooie glow, maar nu lijkt het alsof ik in een bad highlighter ben gevallen”
 3. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?