Slaapproblemen
Volledig scherm
Slaapproblemen © Shutterstock

Wat met snurken of praten in je slaap? Stel hier je vraag aan onze slaapexperten

Ongeveer de helft van de bevolking kampt met slaapproblemen. We liggen vaak wakker ’s nachts, en de uiteenlopende redenen en oplossingen daarvoor houden ons bezig. Onze experten lieten hun licht al schijnen op het effect van zomer- en wintertijd op onze slaap en slaapstoornissen

0 reacties

  1. On the glow: beautyredactrice Sophie tipt de absolute must-haves voor je toilettas op vakantie

    On the glow: beautyre­dac­tri­ce Sophie tipt de absolute must-ha­ves voor je toilettas op vakantie

    Of je nu het vliegtuig neemt naar een verre bestemming, de auto richting Europa, of als een Columbus in eigen land op ontdekking gaat: die toiletzak reist hoe dan ook mee. Het enige probleem is dat die toiletzak soms nogal zwaar kan uitdraaien. Zet daarom zeker deze zorgvuldig gekozen must-have zomeritems op je inpaklijst. Ze nemen amper plaats in, én je ziet er gegarandeerd stralend uit op de vakantiefoto’s. Say cheese!
  2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!