Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Wandelen is het nieuwe joggen

De mensheid doet het al sinds de oertijd, wijzelf startten ermee rond onze eerste verjaardag. Wandelen is niet alleen de oudste fysieke activiteit, maar ook de meest courante. En tegenwoordig ook de hipste.

8 reacties

 • Peter Buyck

  3 jaar geleden
  Probeer het ook eens op blote voeten... je zal van nature trager stappen... Zalig om zelfs in dit weer de natte, kille tot koude ondergrond te voelen... Liefst ruwe ondergrond zodat je nog rustiger stapt...
 • bryan de ceuster

  3 jaar geleden
  Ik doe bijna altijd een avondwandeling in mijn dorp. Ik kom zelden of nooit iemand anders tegen.
 • Frank Van den Bulck

  3 jaar geleden
  Bijna allemaal een zittend werk ! Ga eens mee achter de vuilkar, heb je ineens genoeg "gewandeld". Dan ben je 's avonds en in de weekends blij dat ge uwe zetel ziet !!!!!!!
 • Benny Deridder

  3 jaar geleden
  Wandeling beperkt zich enkel op zondag naar de bakker ? Zelfs daar gebruikt de Vlaming zijn (firma)wagen voor!
 • Jos Vervoort

  3 jaar geleden
  Nog een zeer goede tip voor de fervente wandelaar: koop jezelf een vest met gewichten eraan, ik heb er 1 van 20kg (maar gebruik voorlopig slechts 10kg). En iets banaals als wat stofzuigen wordt een echte workout. Inderdaad, lopen hoeft helemaal niet meer.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Fotograaf Lieve Blancquaert over haar atypische manier van vrouw-zijn: “Als ik kon kiezen zou ik terugkomen als man”
  PREMIUM
  Goed Gevoel

  Fotograaf Lieve Blanc­quaert over haar atypische manier van vrouw-zijn: “Als ik kon kiezen zou ik terugkomen als man”

  In tv-programma ‘Let’s talk about sex’ reist topfotograaf en journalist Lieve Blancquaert de wereld rond om met mensen te praten over seksualiteit. Nu praten wij met haar, over de gezonde gewoontes die ze in stand houdt nu ze net 58 werd. Over fietsen, lezen en koken. Maar ook over vrouw-zijn vandaag de dag, het uitvliegen van haar kroost en waarom ze best een straatkat zou willen zijn. “Ik haak af als mensen mij proberen te bezitten.”