thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Waarom vrouwen écht het superieure geslacht zijn

Leden van het zogenaamde 'zwakke geslacht', lees volgende zinnen aandachtig door. Mannen (maar ook wijzelf) vervloeken onze hormonen wel al eens. Echter zijn het net onze hormonen die ons heel wat voordelen opleveren, samen met de bewuste(re) levenskeuzes die we maken. Onderstaande zeven gezondheidsvoordelen bewijzen dan ook dat dames écht het sterke geslacht zijn en geven je de ultieme reden waarom je blij moet zijn dat je met twee X-chromosomen geboren bent.

 1. Kanker? Deze dames laten de wenkbrauw niet zakken

  Kanker? Deze dames laten de wenkbrauw niet zakken

  Het lijkt haast onmogelijk, maar sommige vrouwen met kanker zijn er op sociaalnetwerksites in geslaagd hun chemotherapie in een vrolijke bedoening te veranderen. Het begon allemaal toen enkele leden van het Britse 'Younger Breast Cancer Network' begin deze week besloten om hun onbestaande wenkbrauwen te vervangen door enkele feestelijke exemplaren. De Facebookpagina werd al snel een fenomeen en na het zien van enkele foto's is dat begrijpelijk!
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.