Foto door Goh Rhy Yan via Unsplash
Volledig scherm
© Foto door Goh Rhy Yan via Unsplash

Waarom je wat vaker ajuin moet gebruiken in gerechten

Hoewel niet iedereen fan is van de smaak, zijn ajuinen al jarenlang het onderwerp van studies over hoe de plant kan bijdragen aan onze gezondheid en het risico op chronische ziektes kan verminderen. Natuurlijk blijft het belangrijk om gevarieerd te eten en gaat gezondheid nog altijd om je hele eetpatroon, en niet of je wel of niet ajuinen eet. Maar het valt niet te ontkennen dat er enkele gezondheidsvoordelen aan de ajuin verbonden zijn. 5 voorbeelden.

7 reacties

  • Frankie Van Damme

    2 jaar geleden
    hahaha Linda Wellekens, grapjas. Maar het is wel degelijk gezond
  • Jan De Korte

    2 jaar geleden
    Linda wellekens nu niet overdrijven hé.
  • Michelle Van Rompaey

    2 jaar geleden
    Aalst wordt niet voor niks de ajuinstad genoemd !!!
  • Filip Desmedt

    2 jaar geleden
    Niet alleen ajuin is heel gezond , ook look heeft deze eigenschappen . Waarom denk je dat mediteranees eten zo gezond is , daar zitten steeds ajuinen en look in verwerkt .
  • vicky vanderweyen

    2 jaar geleden
    Gebruik ajuin in heel veel gerechten een echte smaakmaker.