-
Volledig scherm
- © Unsplash

Vroeggeborenen gaan vaker alleen door het leven

Vroeggeborenen hebben in hun volwassen leven een aanzienlijk lagere kans om een (seksuele) partner te vinden en kinderen te krijgen.

1 reactie

  • peter colson

    2 jaar geleden
    Lijkt me weer zo'n broodje aap studie. Hoeveel mensen hebben ze geobserveerd? Zo maakte een "geleerde" een correlatie tussen vaccin en autisme. Zijn methode? Hij zocht doelbewust mensen met autisme en vroeg hen of ze waren gevaccineerd. Voila, zijn stelling was bewezen. Dat er miljoenen mensen zijn gevaccineerd zonder dat ze autistisch waren of er autisten zijn die niet waren gevaccineerd was een detail
  1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
    Livios

    Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

    Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
  2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.