Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Voor eens en voor altijd: word je dik van de pil?

De tijd dat condooms nog van darmen van schapen gemaakt werden en vrouwen citroensap gebruikten om het sperma te doden ligt gelukkig al een tijdje achter ons. De komst van de pil in de jaren 60 was dan ook ware opluchting voor menig vrouw. Toch heersen er nog heel wat taboes over de anticonceptiepil, met op kop dat je ervan aankomt. Maar klopt dat ook wel?

2 reacties

 • Katherine Baker

  2 jaar geleden
  Ik ben bijgekomen door de Diane-pil die ik nam voor mijn acne indertijd toen ik reeds voorbij de 25 was, geen twijfel mogelijk. Dat deerde ook niks want ik had geen vrouwelijke vormen.
 • Chris Devlaeminck

  2 jaar geleden
  Iedere reden is goed om de schuld bij wat anders te leggen dan hun eetgewoontes.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"