Voor eens en voor altijd: mag je die dikke haartjes op moedervlekken uittrekken?

Je kent ze vast wel: die dikke, zwarte haartjes op moedervlekken. Maar is het gevaarlijk om die uit te trekken? Wij vroegen het aan onze dermatoloog.

0 reacties

 1. Zo houd je je goede voornemens beter vol: motivatiepsycholoog geeft 6 concrete tips: “Gun jezelf een experimenteerfase om je doelen bij te sturen”
  PREMIUM

  Zo houd je je goede voornemens beter vol: motivatie­psy­cho­loog geeft 6 concrete tips: “Gun jezelf een experimen­teer­fa­se om je doelen bij te sturen”

  Ben jij ook al hopeloos gesneuveld in je goede voornemens voor 2023? Troost je: je bent lang niet alleen. Waarom vinden we het toch zo verdomd lastig om ons leven te verbeteren? Motivatiepsycholoog Maarten Vansteenkiste geeft advies en deelt concrete tips zodat je het dit keer écht beter kan doen. “Het is niet de bedoeling dat je slaaf wordt van je goede voornemen. Als je erin slaagt om drie keer per week na het werk naar de fitness te gaan, is het misschien niet haalbaar om die avonden een gezonde maaltijd op tafel te zetten.”
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. “10 à 20 procent van de mensen heeft last van haarschilfers, en winterkou kan het erger maken”: deze shampoos werken het best (of niet) tegen roos
  PREMIUM

  “10 à 20 procent van de mensen heeft last van haarschil­fers, en winterkou kan het erger maken”: deze shampoos werken het best (of niet) tegen roos

  Last van een jeukende hoofdhuid met witte schilfertjes in je haar? Het is niet aangenaam, maar wel makkelijk te behandelen. “Je kan het onder controle houden met speciale antiroosshampoos”, zegt dermatoloog Griet Voet. Maar het is vaak moeilijk kiezen uit het ruime scala aan producten. Welke merken zijn nu beste om roos te bestrijden?