(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Sigfrid Eggers

VIDEO: Sandra Bekkari geeft kooktips voor de blok

De examens aan hogescholen en universiteiten zijn gestart en dat zorgt voor heel wat blokstress. VTM-kok en voedingsdeskundige Sandra Bekkari legt uit welke gezonde gerechten studenten kunnen helpen om beter geconcentreerd en zelfs minder gestrest de blokperiode door te komen.

4 reacties

 • IVO ENGELEN

  4 jaar geleden
  Gezonde voeding ok, ma sandra er mag wat meer vet aan je komen dan zie je beter uit dan nu met dat ingevallen gezicht. Magerder is niet altijd gezonder.
 • Gerd Van nieuwenhove

  4 jaar geleden
  Op vtm voorlopig niet re zien of te horen ! Haar kookkunsten kunnen nauwelijks tippen aan jamie oliver of segers . Arme commerciele zenders ...
 • Inge De Bruyn

  4 jaar geleden
  Aub graag terug Jeroen Meeus een echte kok
 • Verstraeten Dirk

  4 jaar geleden
  snel klaar te maken... en... heel lekker... en... heel makkelijk... en... super lekker... en... Oeps Quinoa vergeten... en... een hard werkende mens kan daar toch ni op leven!?!?!? geef mij dan maar dagelijkse kost a la Jeroen
 1. Van ouderdomsvlekjes tot striae: zo los je deze 7 huidproblemen op. “Recente striemen behandel je met vitamine A”
  PREMIUM

  Van ouderdoms­vlek­jes tot striae: zo los je deze 7 huidproble­men op. “Recente striemen behandel je met vitamine A”

  In Hollywood lijkt er van huidkwaaltjes geen sprake, maar wij staren meer dan eens beteuterd naar ons spiegelbeeld. Goed nieuws: je hoeft er niet mee te blijven lopen. Esthetisch arts Elisabet Haesevoets en dermatoloog Ingrid Van Riet tippen gerichte behandelingen om je van de meest hardnekkige problemen te verlossen. “Sinaasappelhuid kan verschillende oorzaken hebben. In één bepaald geval doen een crème op basis van cafeïne en massagetechnieken al wonderen.”
 2. Eindelijk ook reanimatiepoppen met borsten: “Door schaamte gaan er nu vrouwen dood”

  Eindelijk ook reanimatie­pop­pen met borsten: “Door schaamte gaan er nu vrouwen dood”

  Wie zich aanmeldt voor een reanimatiecursus, krijgt steevast een mannelijke romp voor zich om de techniek op te oefenen. Tot nu, want sinds een kleine maand krijgen de cursisten van de Nederlandse Marjolijn Rodenburg ook de opdracht om een pop met borsten te redden van een denkbeeldige hartstilstand. Een belangrijke ontwikkeling voor de overlevingskansen van vrouwen, waarvoor Rodenburg veel lof krijgt.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.