Met deze oefeningen raak je verlost van die love handles.
Volledig scherm
PREMIUM
Met deze oefeningen raak je verlost van die love handles. © Shutterstock

VIDEO. Met deze work-out van 7 minuten pak je het vet op je heupen aan

In vorm raken voor de zomer willen we allemaal wel, maar heb je geen tijd om een intensieve training te doen of wekelijks in de fitness te duiken? Dat is niet erg, want zo intensief sporten is helemaal niet nodig, heeft een wetenschappelijke studie in het British Journal of Sports Medicine nu aangetoond. In deze ‘7 minute workout’ van personal trainer Laura Van den Broeck pak je je love handles op een effectieve manier aan. Je kan de oefeningen gemakkelijk thuis doen.

3 reacties

 • Obi Williams

  2 jaar geleden
  Is net het mooiste aan een vrouw haar lichaam, afschuwelijk dat alle vrouwen er zo graatmager willen uitzien, totaal niet wat een man wilt.
 • Mario Adams

  2 jaar geleden
  Na 30j fitness weet ik ondertussen al heel goed dat er geen enkel middeltje bestaat om op één bepaalde plek vet te verbranden. Je lichaam bepaalt waar het vet verbrandt. Als ik vermager, gebeurt dat altijd eerst aan mijn armen, benen en billen. Mijn beuk en heupen volgen pas véél later! Wat je wel kan is je spieren plaatselijk verstevigen, waardoor je vel wat strakker kan gaan staan en je de indruk geeft dat je vermagert bent. Maar dat is niet zo.
 • Martina Weuts

  2 jaar geleden
  Wat ook wetenschappelijk bewezen is, is dat je geen vet kunt verbranden op een specifieke plaats van uw lichaam. Zo werkt het lichaam nu eenmaal niet. Je verbrandt vet over heel je lichaam en dit duurt relatief lang. Een combinatie van dieet en training werkt hiervoor nog altijd het beste. Vooral ook kijken dat je minder kcal eet dan dat je verbrandt op een dag.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.