Push-ups terwijl je op je knieën zit zijn zeer effectief voor de borstspieren.
Volledig scherm
PREMIUM
Push-ups terwijl je op je knieën zit zijn zeer effectief voor de borstspieren. © Shutterstock

VIDEO: Met deze eenvoudige oefeningen train je je borstspieren strak en sterk

Om fit en in vorm te raken is intensief sporten helemaal niet nodig, heeft deze studie aangetoond. Personal trainer Laura Van den Broeck toont in deze workout van slechts 7 minuten effectieve oefeningen voor je borstspieren. Je kan de oefeningen overal en altijd doen.

0 reacties

 1. “Zo vermijd je dat je na je ontbijt een hele dag loopt te snoepen”: Sandra Bekkari beantwoordt 5 vragen over een gezond ontbijt
  Dag 3

  “Zo vermijd je dat je na je ontbijt een hele dag loopt te snoepen”: Sandra Bekkari beant­woordt 5 vragen over een gezond ontbijt

  Voor de ene een kop koffie, voor de andere een boterham met kaas, en voor nog iemand anders helemaal niets: iedereen ontbijt anders. “Toch is een gezond ontbijt écht belangrijk”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. In dag 3 van de ‘Start Gezond’-challenge legt ze uit hoe je een gezond ontbijt samenstelt en hoe je zo een energiedip voorkomt in de namiddag. “Eet nooit elke dag hetzelfde.”
 2. Wat is die grote knobbel aan je teen en hoe krijg je die weg? Dokter legt uit: “In het slechtste geval groeit je tweede teen scheef”
  PREMIUM

  Wat is die grote knobbel aan je teen en hoe krijg je die weg? Dokter legt uit: “In het slechtste geval groeit je tweede teen scheef”

  Heb jij last van een knobbel aan je grote teen? Dan ben je zeker niet alleen, want ongeveer 33 procent van de bevolking krijgt er ooit mee te maken. “De klachten kunnen zelfs al beginnen op 15 jarige-leeftijd”, legt dr. Tom Lootens uit, orthopedisch specialist in het AZ Maria Middelares. Wat kan je doen om een knobbel te vermijden? En hoe los je het medisch probleem op als je er last van hebt? De dokter deelt concrete tips.
 3. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.