Blueberry
Volledig scherm
© Blueberry

Uitgetest: kunnen computerbrillen echt slaapproblemen en hoofdpijn tegengaan?

Maar liefst vijftig tot zelfs negentig procent van de mensen die langer dan twee uur aan een stuk naar een computerscherm tuurt, heeft last van zogenaamde 'computerogen'. Computerbrillen zouden soelaas bieden, maar hoe goed werken die eigenlijk? Wij probeerden een bril van Blueberry uit, vorig jaar nog bekroond tot 'Gekozen Product van het Jaar'.

0 reacties

 • Kristiaan Dul

  5 jaar geleden
  Je kan ook het programma f.lux downloaden en dit zorgt ongeveer voor hetzelfde effect maar dan op het scherm. Ook direct voelbaar aan de ogen en helemaal gratis! Je kan dit programma altijd laten aanstaan, automatisch laten aanspringen als de zon ondergaat of tijdelijk uitschakelen als je kleurgevoelig werk moet verrichten.
 • Jimmy Jimmy

  6 jaar geleden
  Gunnars zien er veel leuker uit..
 • Patrick Van Reusel

  6 jaar geleden
  Leuke reclame
 • Tess Vanreusel

  6 jaar geleden
  Zal een hype worden...
 1. Nu de klok een uur vooruit is gezet: met deze 3 tips wen je zo snel mogelijk aan de zomertijd
  PREMIUM

  Nu de klok een uur vooruit is gezet: met deze 3 tips wen je zo snel mogelijk aan de zomertijd

  Het is weer zover: de zomertijd is begonnen. Vannacht hebben we de klok een uur vooruit gezet. En zoals ieder jaar vragen we ons dan af: schaffen we het winter- of zomeruur niet beter gewoon af? En zo ja, welke tijd laten we dan best in het verleden? Onze wetenschapsexpert Martijn Peters geeft mee wat voor wetenschappers de beste optie lijkt, én geeft advies om de uurwisseling vlot te laten verlopen.