Carline Vandercruyssen
Volledig scherm
© Carline Vandercruyssen

Twee weken zonder suiker en je smaak is gereset

Dat gezond en gevarieerd eten belangrijk is, weet intussen iedereen. Ik ging echter een stapje verder en schrapte zoveel mogelijk suikers en bewaarmiddelen uit mijn voeding. Daardoor vóél je je in korte tijd een pak beter. Het is de eerste stap naar je gezondste lichaam ooit.

30 reacties

  • Polyvalent

    3 jaar geleden
    Energie steken in het afbreken van suikers....
  • Polyvalent

    3 jaar geleden
    Als je twee weken niet eet en niet drinkt ben je helemaal gereset ;-) Als ik geen suikers en vet en vlees eet ga ik tegen de middag door mijn benen. Heb dikwijls al een halve dag gewerkt tegen dat een ander op staat.
  • Christel Smet

    3 jaar geleden
    Begin eens te eten zoals onze grootouders het deden. Geen verpakte zaken. Brood van de bakker. Aardappelen, groenten en vlees. Niet te veel koffie en andere brol en je zal wel gewicht verliezen. Ik weeg even ceel dan 40 jaar geleden. Ben 56 jaar.
  • luc rombauts

    3 jaar geleden
    wanneer gaat de industrie dit vergif bannen?
  • Theo Van Hoof

    3 jaar geleden
    Jimmy nuyts. Honing is geen pure suiker. Zit altijd 15à20% vocht in. In accacia zit ook amper glucose. Bijna volledig fructose. Terwijl in koolzaad net heel veel glucose zit. Verder nog wat stuifmeel en diverse enzymen.
  1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
    Play

    Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

  2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste  rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
    Play

    Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”