Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Trucje van mama om kinderen groenten te laten eten gaat viraal

Als je enkele kleine telgen hebt rondlopen, klinkt ‘Nee, ik lust geen broccoli!’ je vast bekend in de oren. De eindeloze discussie aan de keukentafel beu? Daar vond de Amerikaanse mama en blogster Jane Stine een wel heel slim trucje voor.

3 reacties

 • Angelique Roelofs

  1 jaar geleden
  Tom Van der Stockt, Hoewel de naam anders doet denken is de "zoete aardappel" een groente en dus niet te vergelijken met de gewone aardappel. Hier een slechte eter van twee. Ik maak zoete aardappelfrietjes, omdat hij zo toch zn groente binnenkrijgt. Overigens frituur ik de frietjes niet, maar bak ze in de koekenpan. Het lukt me nog steeds om hem te foppen, maar ik weet niet voor hoe lang...
 • Tom Van der Stockt

  1 jaar geleden
  Een smoothie is een suikerbom waar je de vezels kapot hebt gemixt en heel wat stoffen hebt afgebroken doordat deze in de vrucht niet met elkaar in contact horen te komen. Dat is echt niet zo gezond als men denkt... Hetzelfde met die zoete aardappelfrietjes. Het verschil tussen beide aardappelsoorten is echt minimaal.
 • Gerd Peeters

  1 jaar geleden
  Wij pureerden altijd de groenten met de aardappelen, dan zeiden we dat het rode, groene of oranje puree was, en dat is altijd goed gelukt.