Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Spotify maakt persoonlijke afspeellijsten om je work-outs leuker te maken

Oppeppende muziek is de perfecte motivator tijdens het sporten. Dat weet Spotify ook. Het lanceert daarom een nieuwe dienst om je van gepaste deuntjes te voorzien. Je moet enkele simpele vragen beantwoorden en krijgt vervolgens een persoonlijke playlist opgestuurd. Handig!

0 reacties

  1. Van een kinderwenscoach tot stroomstootjes tegen de pijn: 5 nieuwe geboortetrends. “Een navelstreng ‘uitkloppen’ heeft zoveel voordelen”
    PREMIUM

    Van een kinderwens­coach tot stroom­stoot­jes tegen de pijn: 5 nieuwe geboorte­trends. “Een navel­streng ‘uitkloppen’ heeft zoveel voordelen”

    Ouders die zwanger zijn of bevallen vinden het steeds belangrijker om zelf de regie te nemen. En dat brengt nieuwe tendensen met zich mee, van stroomstootjes tegen de pijn of een lotusbevalling tot een kinderwens- of geboortetraumacoach. We bespreken vijf nieuwe trends en hun voordelen voor ouders en baby met de experts die er mee verantwoordelijk voor zijn. “Een op de drie moeders beschrijft haar bevalling in het ziekenhuis als verwarrend en traumatisch. Dat is héél veel.”