Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

#Sportinuwkot: dankzij deze online initiatieven kan je thuis bewegen

In deze tijden is het verleidelijk om elke avond neer te ploffen in de luie zetel, maar blijven bewegen is belangrijk. Al is het maar om eventuele coronakilo’s tegen te gaan. En door te quarantrainen kan je ook fitnesscentra, sportcoaches en zelfstandige studio’s een hart onder de riem steken. Win-win.

0 reacties

 1. Fotograaf Lieve Blancquaert over haar atypische manier van vrouw-zijn: “Als ik kon kiezen zou ik terugkomen als man”
  PREMIUM
  Goed Gevoel

  Fotograaf Lieve Blanc­quaert over haar atypische manier van vrouw-zijn: “Als ik kon kiezen zou ik terugkomen als man”

  In tv-programma ‘Let’s talk about sex’ reist topfotograaf en journalist Lieve Blancquaert de wereld rond om met mensen te praten over seksualiteit. Nu praten wij met haar, over de gezonde gewoontes die ze in stand houdt nu ze net 58 werd. Over fietsen, lezen en koken. Maar ook over vrouw-zijn vandaag de dag, het uitvliegen van haar kroost en waarom ze best een straatkat zou willen zijn. “Ik haak af als mensen mij proberen te bezitten.”
 2. Deze spectaculaire oogcrème doet zelfs de extreemste wallen in 3 minuten verdwijnen, hoe werkt het en is het veilig? 3 huidexperten lichten toe

  Deze spectacu­lai­re oogcrème doet zelfs de extreemste wallen in 3 minuten verdwijnen, hoe werkt het en is het veilig? 3 huidexper­ten lichten toe

  Een crème die je wallen in 3 minuten doet verdwijnen, het klinkt net iets te mooi om waar te zijn. Maar de beelden van onderstaand TikTok-filmpje liegen er niet om: het is effectief zo. Het gaat om een oogcrème van het merk Peter Thomas Roth die momenteel overal uitverkocht is. Wij gingen horen bij drie huidexperten hoe dat kan en wat ze van de - nogal uitvoerige - ingrediëntenlijst vinden.