Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Sommigen dragen ondergoed meerdere dagen achter elkaar: kan dat kwaad?

Vraag het op de man af, en iemand zal bij hoog en bij laag ontkennen dat die meerdere dagen achter elkaar hetzelfde ondergoed draagt. Toch maken heel wat mensen zich er schuldig aan, zo blijkt uit een nieuwe studie. Is dat nu eigenlijk erg? 

57 reacties

 • Hugo vanderoosbeek

  1 jaar geleden
  Men schijnt niet te beseffen dat ons dat gedoe door de commerce wordt aangepraat. Allemaal onzin.
 • Paul Van Hooland

  2 jaar geleden
  Ik ga 6/7 dagen zwemmen , je krijgt goeie en slechte bacteriën op het lichaam , ben mij daar van bewust . Ons lichaam is een vechtmachine tegen slechte microben en zo is dat . Indien dat de slechte winnen zit je in moeilijkheden . Van Hooland Paul
 • Kevin Nelissen

  2 jaar geleden
  Je wassen met zeep iedere dag is heeeeel slecht , deo gebruiken is heel slecht , ik gebruik nooit deo en ruik ook lekker fris !
 • Isabelle Hss

  2 jaar geleden
  Guido, jezelf met Dethol wassen is nog slechter voor de huid. Er zitten namelijk goede en slechte bacteriën op onze huid en als je deze belast met is in de vorm van Dethol kan je je goede bacteriën beschadigen. Dan is het evenwichtig balans van de huidflora belast.
 • Koenraad Verstraeten

  2 jaar geleden
  Jakkes!! Mijn ontbijt komt terug naar boven wanneer ik hier sommige reacties lees; Proper ben je nooit zonder proper vers ondergoed. Ook nieuw hemd, t-shirt, sokken. Alléé komaan, dàt is toch normààl!!? En elke dag jezelf wassen, deo-stick, beetje bodylotion (kan zelfs voor een man géén kwaad, ook onze huid verliest aan elasticiteit, hé mannen!), wat hydraterende crème voor het gezicht en hals/nek. we moeten namelijk nog lang met ditzelfde lichaam, nietwaar?!
 1. Laat je boezemvriendinnen vrij, want het is vandaag No Bra Day

  Laat je boezem­vrien­din­nen vrij, want het is vandaag No Bra Day

  Het is vandaag de tiende No Bra Day, een dag die mensen met borsten aanmoedigt om foto’s van zichzelf te posten zonder beha onder de gelijknamige hashtag. De dag werd in het leven geroepen om meer bewustzijn te creëren rond borstkankersymptomen en gendergelijkheid te bevorderen. Want ja, tot een tijdje terug was behaloos door het leven gaan een nogal gedurfde zet, maar tegenwoordig zijn er steeds meer dames die het oncomfortabele kledingstuk ditchen in hun dagdagelijkse leven.
 1. Stralen ondanks straling: met deze producten leg je je huid in de watten tijdens een kankerbehandeling

  Stralen ondanks straling: met deze producten leg je je huid in de watten tijdens een kankerbe­han­de­ling

  Oktober is borstkankermaand. Niet alleen verandert de ziekte je leven, ook de behandeling is ingrijpend. Liefst tachtig procent van de patiënten ondervindt neveneffecten: haarverlies, jeuk, een droge en gebarsten huid, branderigheid, ontstoken nagels en/of kloven. Gelukkig kan de juiste cosmetica soelaas bieden. Want verzorgen en smeren kan een wereld van verschil maken. Beautyredactrice Sophie overloopt enkele topproducten.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.