Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Sommigen dragen ondergoed meerdere dagen achter elkaar: kan dat kwaad?

Vraag het op de man af, en iemand zal bij hoog en bij laag ontkennen dat die meerdere dagen achter elkaar hetzelfde ondergoed draagt. Toch maken heel wat mensen zich er schuldig aan, zo blijkt uit een nieuwe studie. Is dat nu eigenlijk erg? 

57 reacties

 • Hugo vanderoosbeek

  2 jaar geleden
  Men schijnt niet te beseffen dat ons dat gedoe door de commerce wordt aangepraat. Allemaal onzin.
 • Paul Van Hooland

  3 jaar geleden
  Ik ga 6/7 dagen zwemmen , je krijgt goeie en slechte bacteriën op het lichaam , ben mij daar van bewust . Ons lichaam is een vechtmachine tegen slechte microben en zo is dat . Indien dat de slechte winnen zit je in moeilijkheden . Van Hooland Paul
 • Kevin Nelissen

  3 jaar geleden
  Je wassen met zeep iedere dag is heeeeel slecht , deo gebruiken is heel slecht , ik gebruik nooit deo en ruik ook lekker fris !
 • Isabelle Hss

  3 jaar geleden
  Guido, jezelf met Dethol wassen is nog slechter voor de huid. Er zitten namelijk goede en slechte bacteriën op onze huid en als je deze belast met is in de vorm van Dethol kan je je goede bacteriën beschadigen. Dan is het evenwichtig balans van de huidflora belast.
 • Koenraad Verstraeten

  3 jaar geleden
  Jakkes!! Mijn ontbijt komt terug naar boven wanneer ik hier sommige reacties lees; Proper ben je nooit zonder proper vers ondergoed. Ook nieuw hemd, t-shirt, sokken. Alléé komaan, dàt is toch normààl!!? En elke dag jezelf wassen, deo-stick, beetje bodylotion (kan zelfs voor een man géén kwaad, ook onze huid verliest aan elasticiteit, hé mannen!), wat hydraterende crème voor het gezicht en hals/nek. we moeten namelijk nog lang met ditzelfde lichaam, nietwaar?!
 1. Langdurige coronaklachten treffen tot 35 procent van besmette Belgen: specialist legt uit hoe je vermoeidheid na corona kan behandelen
  PREMIUM

  Langdurige corona­klach­ten treffen tot 35 procent van besmette Belgen: specialist legt uit hoe je vermoeid­heid na corona kan behandelen

  Zes maanden na een besmetting met het coronavirus heeft 30 tot 35 procent nog steeds last van vermoeidheid en hoofdpijn, zo blijkt uit onderzoek. Kinesist Prof. Chris Burtin en zijn team onderzoeken hoe kinesitherapeuten in een multidisciplinair team kunnen helpen om die vermoeidheid aan te pakken. “Een revalidatieprogramma kan voor veel mensen erg nuttig zijn, maar is niet voor elke patiënt dé oplossing.”