thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Snotvalling op komst? Zo beperk je de schade

Als volwassene heb je gemiddeld twee tot vier keer per jaar last van een verkoudheid. Die typische infectie van de bovenste luchtwegen kan tot 10 dagen aanslepen, maar gelukkig hoeft het niet altijd zo een vaart te lopen. Wie de (nies)bui voelt hangen, kan een aantal dingen doen om de schade te beperken.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.