Hilde, Evi en Jutta.
Volledig scherm
PREMIUM
Hilde, Evi en Jutta. © Kurt Stallaert

Snooze en mediteer tegelijk met de snoozemeditaties van Hilde, Evi en Jutta. “Mediteren is óók in je bed luisteren naar een lieve madam die zegt: ‘Hey, ça va’”

Zeven uur. De wekker gaat. Even snoozen en je weer omdraaien, tot de volgende wekker je 9 minuten later uit dromenland wekt. Herkenbaar? Misschien is een snoozemeditatie dan iets voor jou: een meditatie van 9 minuten die je luistert tijdens je snoozetijd in bed. Presentatrice Evi Hanssen, actrice Hilde De Baerdemaeker en holistisch huisarts Jutta Borms maakten met ‘Nog 9 minuten’ 21 gratis snoozemeditaties en praten je goedgezind de dag in. “We hopen dat meditatie even noodzakelijk wordt als tandenpoetsen.”

 1. Hou net zoals de topsporters rekening met je cyclus. Een sportgynaecoloog legt uit hoe je het aanpakt
  PREMIUM

  Hou net zoals de topspor­ters rekening met je cyclus. Een sportgynae­co­loog legt uit hoe je het aanpakt

  Het ene moment bulk je van de energie. Het andere raak je amper een paar meter vooruit. De oorzaak zou weleens die typisch vrouwelijke hormoonschommelingen kunnen zijn. Sporten volgens je cyclus wint dan ook aan populariteit. Zit er iets in? Of is het eerder een doekje voor het bloeden? “Uit onderzoek blijkt dat vrouwen die de eerste twee weken van de menstruatie de gewichten vastnamen, méér resultaat boekten dan vrouwen die precies evenveel trainden, zónder rekening te houden met hun cyclus.”
 1. Viervoudige waterhoos zorgt voor een spektakel
  Play

  Viervoudi­ge waterhoos zorgt voor een spektakel

 2. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?