Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Smile! Esthetische tandheelkunde zit in de lift, en wel om verschillende redenen: “Vooral recent gescheiden mannen willen mooiere tanden”

Je ziet het steeds vaker: volwassenen met een beugel. Of met plots heel witte tanden of een perfecte tandenrij. Esthetische tandheelkunde is het nieuwe normaal. Wat kan er allemaal, wat is er nieuw en waar moet je zeker rekening mee houden? Een paradontoloog en tandarts leggen het uit. 

  1. Nieuwe en effectieve remedie gevonden tegen cellulitis. Expert: “Zal vooral werken bij jongere, slanke dames”

    Nieuwe en effectieve remedie gevonden tegen cellulitis. Expert: “Zal vooral werken bij jongere, slanke dames”

    Naar schatting hebben meer dan negen op de tien vrouwen er last van, en de meesten vinden dat niet zo leuk. Om de zoveel tijd verschijnt er dan ook een nieuw ‘wondermiddel’ tegen cellulite. Meest recent: een spuitje dat komaf maakt met sinaasappelhuid en je de billen van een cheerleader kan bezorgen. Werkt dat echt? We vroegen het aan dokter en dermatoloog Ilan Karavani.
  2. “Van het een op het andere moment voelde ik hoe mijn hele lichaam verlamd raakte”: Margriet (26) lijdt aan een onbekende, maar niet zo zeldzame ziekte

    “Van het een op het andere moment voelde ik hoe mijn hele lichaam verlamd raakte”: Margriet (26) lijdt aan een onbekende, maar niet zo zeldzame ziekte

    De Nederlandse Margriet Shein (26) komt nog maar heel weinig buiten. En als ze een wandelingetje om haar huis maakt, is het met helm, zonnebril en koptelefoon op om prikkels te vermijden. FNS heeft Margriet in zijn greep. Het is een onbekende ziekte, hoewel er in Nederland 85.000 FNS-patiënten zijn. Bij Margriet werd de diagnose dan ook pas na vijf jaar gesteld.