Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images

Slanker, leniger, krachtiger of een betere conditie: raak je daar het snelst met sport of gezonde voeding? “Je bent beter heel je leven 10 kilo te dik dan constant te jojoën”

Nog nooit was het belang van een goede gezondheid zo duidelijk. Onder druk van corona is er een drang om gezonder te eten en meer te bewegen. Herkenbaar? Sta dan eens stil bij wat je écht wilt. Afvallen, spieren kweken of nog iets anders? “Dat vraagt telkens een andere aanpak”, zegt personal coach Frédéric Heylen. Hij licht toe hoe je een specifiek doel kiest én kunt bereiken. 

 1. ‘Project jeansbroek’: redactrice Isabelle test de nieuwe afslankapp WW+. “Alles mogen blijven eten is de enige manier waarop ik dit volhoud”
  PREMIUM

  ‘Project jeansbroek’: redactrice Isabelle test de nieuwe afslankapp WW+. “Alles mogen blijven eten is de enige manier waarop ik dit volhoud”

  We testen bij NINA niet op dieren maar op de redactie. Chef Isabelle probeert wat minder gewicht in de schaal te leggen en test daarvoor de WW+-app uit, de app van Weight Watchers. Ze schrijft zich in voor ‘mijnWW+’, een op maat gemaakt programma van zes maanden, krijgt een gepersonaliseerd, gezonder eetplan en verkent de wereld van SmartPoints, ZeroPoints en FitPoints. Plus, ze deelt de praktische tips waarmee ze het voor zichzelf een pak makkelijker maakt, van de puzzel bij de snoepkast tot de ‘huishoudfitness’. “Ik heb net een stuk verjaardagscake op als ik een mail krijg dat ik goed bezig ben.”
 1. Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervolging
  Play

  Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervol­ging

 2. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst