Een selectie van de foto's die verschenen op de Snapchataccount 'Gentstudent'. Tussen de toilethumor ook veel seksueel getinte posts.
Volledig scherm
Een selectie van de foto's die verschenen op de Snapchataccount 'Gentstudent'. Tussen de toilethumor ook veel seksueel getinte posts. © rv

Seks tegen de examenstress: doén!

StudentSeksueel getinte foto's op Snapchat, een online popupstore met seksspeeltjes voor blokkende studenten, ... Neemt met de stijgende examenkoorts ook het libido van de studerende jongeren toe? "Seks is een effectieve manier om stress te reguleren", zegt seksuologe Rika Ponnet. "Het geeft je even een ontspannen gevoel tijdens een periode van excessieve druk. Net als sporten en alcohol."

 1. Experts waarschuwen voor groene thee: “Bij iets hogere doseringen ontstaan nadelige effecten die niemand wil”
  PREMIUM
  8

  Experts waarschu­wen voor groene thee: “Bij iets hogere doseringen ontstaan nadelige effecten die niemand wil”

  Wie zoals zangeres Adele zweert bij de gezondheidsvoordelen van groene thee, lijkt er weer een argument bij te krijgen door recent onderzoek bij kinderen met het downsyndroom. Toch is het een erg slecht idee om je verbruik van groene thee op te schroeven, waarschuwen toxicoloog Jan Tytgat en dokter Marleen Finoulst van Gezondheid en Wetenschap. “Je kan er zelfs leverschade van oplopen.” Hoeveel kopjes mag je ervan drinken? Welke gezondheidsclaims zijn waar en welke mogen rechtstreeks de vuilbak in?
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
  Play

  Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val