Shutterstock
Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

Psychologieprof Filip Raes geeft raad voor ons mentaal welzijn: "Ontzettend belangrijk om niét te gaan niksen”

Niksen, het is een kunst die niet iedereen even goed beheerst. Maar velen worden ertoe ‘gedwongen’ in deze coronatijden. Hoe kun je jezelf nu opleggen om niets te doen? En is dat wel een goed idee? “Hele dagen languit in de zetel liggen, doe dat vooral niét”, raadt psychologieprof Filip Raes (KU Leuven) aan.

 1. Diëtiste Sanne Mouha deelt recepten en tips voor fruitig gezonde lockdownvoeding boordevol vitaminen
  PREMIUM

  Diëtiste Sanne Mouha deelt recepten en tips voor fruitig gezonde lockdown­voe­ding boordevol vitaminen

  Nu ongezonde eetgewoontes meer kans krijgen door de lockdown en het lange thuiszitten, kan je niet genoeg vitaminen en mineralen naar binnen spelen. En die vind je niet in die verleidelijke snoepreep, maar in een lekker stuk fruit. Met deze tips en recepten van Sanne Mouha wordt fruit eten kinderspel, zélfs voor notoire en/of volwassen haters. In ‘Mijn Thuisblijfgids’ vind je nog meer advies om deze periode gezond te overbruggen.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.