Pexels
Volledig scherm
© Pexels

OPROEP. NINA zoekt mensen die last hebben van gênante zomerkwaaltjes

Eindelijk is het zomer! Dat betekent meer zon, meer buitenkomen en dus ook jezelf meer blootgeven. Maar wat als je last hebt van een vervelend probleempje dat elk jaar opnieuw de kop opsteekt? Laat het jouw zomer niet verpesten: wij willen er graag over horen en gaan samen met jou op zoek naar nieuwe oplossingen. 

 1. Je lichaam in vorm houden tijdens de zomer? Stel al je vragen aan Lieven Maesschalck

  Je lichaam in vorm houden tijdens de zomer? Stel al je vragen aan Lieven Maesschal­ck

  Met de HLN Summer Challenges dagen vijf experten je uit om er de boeiendste zomer ooit van te maken. Topkinesist Lieven Maesschalck zal op zaterdag 17 juli de spits afbijten. Gedurende een week zal hij advies geven over hoe je je lichaam in vorm kan houden tijdens de zomer: van billen en buik tot borsten en armen. Heb je vragen over hoe je je lichaam fit en slank kan houden? Stel je vraag hier, en wij leggen de tien meest voorkomende, óf meest originele vragen, voor aan Lieven Maesschalck.
 2. Kaya (24) heeft tijdens de zomer last van ‘chub rub’, schaafwonden aan de binnenkant van haar dijen. Dermatoloog bespreekt 4 oplossingen
  PREMIUM

  Kaya (24) heeft tijdens de zomer last van ‘chub rub’, schaafwon­den aan de binnenkant van haar dijen. Dermato­loog bespreekt 4 oplossin­gen

  Eindelijk zomer: meer zon, meer buitenkomen en dus ook jezelf meer blootgeven. Maar wat als je last hebt van een vervelend probleem dat elk jaar de kop opsteekt? Laat het je zomer niet verpesten, want in de reeks ‘Sans gêne’ gaat NINA samen met jou op zoek naar oplossingen. Deze week vertelt Kayla over hoe ‘chub rub’ haar onzeker maakt. Wat kan je eraan doen? Dermatoloog Thomas Maselis geeft tips. “Probeer vocht en wrijving te voorkomen.”