Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

On the glow: beautyredactrice Sophie tipt de absolute must-haves voor je toilettas op vakantie

Of je nu het vliegtuig neemt naar een verre bestemming, de auto richting Europa, of als een Columbus in eigen land op ontdekking gaat: die toiletzak reist hoe dan ook mee. Het enige probleem is dat die toiletzak soms nogal zwaar kan uitdraaien. Zet daarom zeker deze zorgvuldig gekozen must-have zomeritems op je inpaklijst. Ze nemen amper plaats in, én je ziet er gegarandeerd stralend uit op de vakantiefoto’s. Say cheese!

  1. Welke voeding bewaar je in de koelkast en wat zeker niet? Prof schept duidelijkheid: “Een ei koel bewaren heeft zowel een voor- als een nadeel”
    PREMIUM

    Welke voeding bewaar je in de koelkast en wat zeker niet? Prof schept duidelijk­heid: “Een ei koel bewaren heeft zowel een voor- als een nadeel”

    Komkommers: eruit. Bessen: erin. Eieren: twijfelgeval. Niet alle voedingsmiddelen die we over het algemeen in de koelkast bewaren, horen daar ook effectief thuis. Professor Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering (UGent) Frank Devlieghere vergelijkt – letterlijk – appels met peren en helpt ons op weg: wat moeten we – zeker op warme zomerdagen – absoluut in de koelkast bewaren en wat beter niet?