DatMat
Volledig scherm
© DatMat

NINA tipt: yogabroeken met een zelfrelativerende knipoog

Yoga is nog steeds hip en al lang verlost van het geitenwollensok-imago. Maar dat wil niet zeggen dat er geen plaats meer is voor humor en zelfrelativering tijdens de wekelijkse yogales. Deze yogamatjes en -broeken met prints van donuts en pizza's vatten dat perfect samen.

 1. Heerlijk retro: shopping in de stijl van La La Land

  Heerlijk retro: shopping in de stijl van La La Land

  De romantische musical 'La La Land' is nu al dé film van het jaar, en dan niet alleen om de geweldige zang-, dans- en acteerprestaties van Ryan Gosling en Emma Stone. Wie net als ik al ging kijken, zal ongetwijfeld ook genoten hebben van de heerlijke kostuums. En hoewel de felgekleurde cocktailjurkjes misschien nogal retro aandoen, kun je er ook hier in het grijze België mee wegkomen. Wij shopten een aantal items in Emma's stijl bij elkaar.
 2. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas