Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Niet-chirurgische neuscorrecties zijn in opmars. “Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar”


Sinds het dragen van mondmaskers het nieuwe normaal werd, laten steeds meer mensen iets aan hun gelaat doen. En je hoeft er zelfs niet eens meer voor onder het mes. Niet-chirurgische neuscorrecties zijn in opmars. Keel-, neus- en oordokter Gert Jeunen: “Het is een zeer laagdrempelige behandeling die in de praktijk gebeurt onder verdoving.” Hij vertelt ons over de voor- en nadelen.

 1. Het tijdperk van extreme lipfillers lijkt voorbij, al blijft de ingreep populair. Dermatoloog: “Sommigen zijn piepjong”
  PREMIUM

  Het tijdperk van extreme lipfillers lijkt voorbij, al blijft de ingreep populair. Dermato­loog: “Sommigen zijn piepjong”

  Lange tijd zagen we de ene na de andere Instagramqueen selfies maken met opgespoten lippen. Die trend lijkt nu stilaan te zijn gaan liggen. Celebs en rolmodellen gaan de laatste tijd duidelijk voor minder volle lippen en dat is een goede zaak, zegt dermatoloog Kristin Smet. In sommige gevallen laten ze de vulling zelfs weghalen. “Vrouwen willen geen duckface meer.”
 2. Gert Verhulst is lang niet de enige die een ooglidcorrectie laat doen. "Sinds corona is er meer vraag naar", zegt plastisch chirurg
  PREMIUM

  Gert Verhulst is lang niet de enige die een ooglidcor­rec­tie laat doen. "Sinds corona is er meer vraag naar", zegt plastisch chirurg

  “Mijn oogleden wegen nogal zwaar. Ze hangen”, horen we Gert Verhulst zeggen in zijn realityserie ‘De Verhulstjes’. Last van hangende oogleden? Dat is zo gepiept dankzij plastische chirurgie. Een groeiend aantal mensen kiest voor een ooglidcorrectie. Het is immers een makkelijke, bijna routineuze ingreep. “Na een week ben je al terug presentabel, je ogen zijn misschien alleen nog lichtjes gezwollen”, zegt plastisch chirurg Bob Casaer. “Na de ingreep zullen mensen je zeggen dat je er frisser en beter uitziet, maar ze zullen niet kunnen zeggen wát er precies veranderd is.”
 1. Stunt op snelweg blijkt levensreddend manouvre te zijn
  Play

  Stunt op snelweg blijkt levensred­dend manouvre te zijn

 2. Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'
  Play

  Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'