thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Muntjes helpen niet bij een slechte adem, maar dit werkt wel

Nog snel een rolletje muntjes in je handtas gestopt, je weet maar nooit wat de zaterdagavond brengt? Niet zo'n goed idee, blijkbaar. Muntjes en kauwgom kunnen het probleem zelfs erger maken, waardoor je beter je heil zoekt in andere middeltjes.  

3 reacties

  • Harry Zona

    5 jaar geleden
    Ik zweer bij 'n bol look !
  • Andy De Bock

    5 jaar geleden
    Kardemom , het ideale
  • Lorea Del Rio

    5 jaar geleden
    Hlc nemen. Geen probs meer.
  1. Waarom pijn bij menstruatie niét altijd normaal is. Prof beantwoordt 8 belangrijke vragen over endometriose
    PREMIUM

    Waarom pijn bij menstrua­tie niét altijd normaal is. Prof beant­woordt 8 belangrij­ke vragen over endometrio­se

    Heb je vaak pijn als je je menstrueert? Of als je moet plassen? De kans dat je endometriose hebt, is niet klein: het treft 1 op de 10 vrouwen. Vaak duurt het jaren voor de dokter iets zegt, maar als de ziekte kan woekeren, volgt soms onvruchtbaarheid. Voor deze Endometriose Awareness Maand beantwoordt prof. Carla Tomassetti 8 prangende vragen. “Hoe jonger je menstrueert, hoe groter je kans erop.”
  2. “Mijn klantvriendelijkheid heeft ervoor gezorgd dat ik ontslagen werd”: ex-bankdirecteur Erik (60) is 4 jaar na zijn burn-out nog altijd werkloos
    PREMIUM

    “Mijn klantvrien­de­lijk­heid heeft ervoor gezorgd dat ik ontslagen werd”: ex-bankdirec­teur Erik (60) is 4 jaar na zijn burn-out nog altijd werkloos

    ‘Zeg dan toch dat je met pensioen bent’, zegt mijn vrouw, ‘dan stellen mensen geen vervelende vragen meer’. Maar dat krijgt Erik Dewulf (60) niet over zijn lippen. Vier jaar na zijn burn-out die hem naar eigen zeggen z’n baan kostte, wil de gewezen bankdirecteur niks liever dan weer meedraaien in de maatschappij. “Maar ik ben én te oud én te duur”, getuigt hij in Dag Allemaal.
  3. Waar is een stoelgangtransplantatie goed voor? Artsen geven advies: “Probeer het zeker niet zélf te doen”
    PREMIUM

    Waar is een stoelgang­trans­plan­ta­tie goed voor? Artsen geven advies: “Probeer het zeker niet zélf te doen”

    Er zijn steeds meer aanwijzingen dat tal van aandoeningen beïnvloed worden door de samenstelling van onze darmflora. Stoelgangtransplantatie – waarbij uitwerpselen van een gezonde donor naar de darmen van een zieke ontvanger worden getransplanteerd – lijkt daardoor niet langer van de pot gerukt als behandelmethode voor allerlei kwalen. Professor maag- en darmziekten Danny De Looze en biomedisch onderzoeker Hannelore Hamerlinck leggen uit hoe het werkt. Wat mag je verwachten van de behandeling en wat mag je zeker niet doen?