Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

‘Moonbreathing’, of hoe ademen naar de maan je sneller in slaap doet vallen

Je hebt al vijfhonderd schapen geteld, maar je kan de slaap niet vatten. Ooordopjes, een slaapmasker, meditatieve muziek: dweilen met de kraan open. En nu ontregelt het winteruur je slaapritme al helemaal. Ken je ‘moonbreathing’ al? Een ademhalingstechniek uit de yogatraditie die ervoor zou zorgen dat je zo indommelt. 

1 reactie

 • ALBERTA ROELANDS

  9 maanden geleden
  Ik kon altijd goed slapen, ga rond 22.45 u slapen en na 10 min viel ik rustig in slaap, nu heb ik lawaai makende buren boven mij en word ik steeds weer uit mijn slaap gerukt, soms tot na 1 u, dan kan ik niet meer slapen en lig uren wakker, ik word er ziek van.
 1. Van ouderdomsvlekjes tot striae: zo los je deze 7 huidproblemen op. “Recente striemen behandel je met vitamine A”
  PREMIUM

  Van ouderdoms­vlek­jes tot striae: zo los je deze 7 huidproble­men op. “Recente striemen behandel je met vitamine A”

  In Hollywood lijkt er van huidkwaaltjes geen sprake, maar wij staren meer dan eens beteuterd naar ons spiegelbeeld. Goed nieuws: je hoeft er niet mee te blijven lopen. Esthetisch arts Elisabet Haesevoets en dermatoloog Ingrid Van Riet tippen gerichte behandelingen om je van de meest hardnekkige problemen te verlossen. “Sinaasappelhuid kan verschillende oorzaken hebben. In één bepaald geval doen een crème op basis van cafeïne en massagetechnieken al wonderen.”