Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Moeite met slapen? Neuroloog deelt 11 tips en 2 bv’s vertellen over hun slaapproblemen: “In een paar maanden tijd was ik een wrak”

Goed GevoelZonder oogmasker lukt inslapen niet? Snurkende partner? Veel te vroeg wakker? Heerlijk slapen: het blijft voor velen een utopie. Er zijn de afgelopen maanden zelfs vijftien procent ‘slechte slapers’ bij gekomen. Neuroloog en gecertificeerd slaapexpert Inge Declercq geeft advies. “Het is belangrijk om mee te geven dat slapeloosheid of slecht slapen in de meeste gevallen echt wel omkeerbaar is en dat er bijna voor iedereen een pasklare remedie is.”

2 reacties

 • Hans Andersen

  1 jaar geleden
  Alleen voor de mensen die onder het alsmaar toenemende lawaai van de opstijg en landingsroutes van Brussels Airport wonen is het helaas niet meer omkeerbaar, maar wel definitief.
 • Paul Jadel

  1 jaar geleden
  Onze zeer simpele remedie als we in de nacht wakker worden, is gewoon naar het toilet gaan, ook al moet dat niet noodzakelijk. Men komt daarvan afgekoeld terug en valt makkelijk terug in slaap.
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.