Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Medische 'bijbel' vormt handige eerste hulp bij reisongevallen

Naar de spoed, de huisarts of zelf medische zorg toedienen? Hoe vaak heb je jezelf die vraag al niet gesteld bij een medisch probleem? Spoedarts Frédéric Adnet schreef een handige ‘bijbel’ om onnodige bezoeken aan de spoeddienst te vermijden.

0 reacties

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Deze spectaculaire oogcrème doet zelfs de extreemste wallen in 3 minuten verdwijnen, hoe werkt het en is het veilig? 3 huidexperten lichten toe

  Deze spectacu­lai­re oogcrème doet zelfs de extreemste wallen in 3 minuten verdwijnen, hoe werkt het en is het veilig? 3 huidexper­ten lichten toe

  Een crème die je wallen in 3 minuten doet verdwijnen, het klinkt net iets te mooi om waar te zijn. Maar de beelden van onderstaand TikTok-filmpje liegen er niet om: het is effectief zo. Het gaat om een oogcrème van het merk Peter Thomas Roth die momenteel overal uitverkocht is. Wij gingen horen bij drie huidexperten hoe dat kan en wat ze van de - nogal uitvoerige - ingrediëntenlijst vinden.