Volledig scherm
PREMIUM
© Sophie Vereycken

Luxe versus budgetbeauty: Redactrice Sophie test het verschil tussen dure en goedkope bodycrèmes

Elke maand gaat beautyredactrice Sophie op zoek naar het beste product in zijn categorie. Deze maand: hydraterende bodycrèmes voor schrale plekjes en een droge winterhuid. Moeten we daarvoor een rib uit het lijf neertellen? Of zijn budgetopties minstens even goed? Sophie test zeven verschillende crèmes, geeft een eerlijk oordeel en een score. En jawel: eentje scoort tien op tien. “Ondanks de dikke textuur trekt de crème binnen de minuut in. Het resultaat? Zijdezachte benen en een lichte smeerverslaving.”

 1. ‘Project jeansbroek’: redactrice Isabelle test de nieuwe afslankapp WW+. “Alles mogen blijven eten is de enige manier waarop ik dit volhoud”
  PREMIUM

  ‘Project jeansbroek’: redactrice Isabelle test de nieuwe afslankapp WW+. “Alles mogen blijven eten is de enige manier waarop ik dit volhoud”

  We testen bij NINA niet op dieren maar op de redactie. Chef Isabelle probeert wat minder gewicht in de schaal te leggen en test daarvoor de WW+-app uit, de app van Weight Watchers. Ze schrijft zich in voor ‘mijnWW+’, een op maat gemaakt programma van zes maanden, krijgt een gepersonaliseerd, gezonder eetplan en verkent de wereld van SmartPoints, ZeroPoints en FitPoints. Plus, ze deelt de praktische tips waarmee ze het voor zichzelf een pak makkelijker maakt, van de puzzel bij de snoepkast tot de ‘huishoudfitness’. “Ik heb net een stuk verjaardagscake op als ik een mail krijg dat ik goed bezig ben.”
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"