Carline Vandercruyssen
Volledig scherm
PREMIUM
© Carline Vandercruyssen

Lieven Maesschalck geeft je de beste work-out voor armen en benen: zo geraak je ook thuis in 3 weken fit

Om een gezond en mooi lichaam te krijgen, heb je geen dure attributen of fitnessabonnement nodig. Thuis, in de stad en in de natuur vind je alles wat je nodig hebt om de ‘Fit4Summer challenge’ aan te gaan. Vandaag geeft sportkinesist Lieven Maesschalck je zes oefeningen waarmee je thuis kan werken aan je core en aan gespierde armen en benen.

  1. Lieven Maesschalck: “50 minuten sporten per dag volstaat om op 3 weken fit te geraken” (Het beste van de zomer, deel 1)
    PREMIUM

    Lieven Maesschal­ck: “50 minuten sporten per dag volstaat om op 3 weken fit te geraken” (Het beste van de zomer, deel 1)

    De trap, een tafel of de spullen in de keukenkast: zowat alles wat je in huis vindt, kan je gebruiken bij je work-out. Dat heeft sportkinesist Lieven Maesschalck deze zomer bewezen. In de Fit4Summer-zomerchallenge gaf hij onze lezers oefeningen om thuis te doen, en zo op drie weken fit te raken. “Want waar je ook sport, je lichaam is je voornaamste hulpmiddel.” Stap voor stap legt de topkinesist uit welke oefeningen het best zijn voor lenigheid, kracht en fitheid.