Laurentine Van Landeghem op de cover van haar nieuwe e-book.
Volledig scherm
PREMIUM
Laurentine Van Landeghem op de cover van haar nieuwe e-book. © Wavemakers PR/NINA

Laurentine Van Landeghem over het belang van een ochtendritueel: “Zelfliefde is niet altijd een zak chips eten in de zetel. Zelfliefde is ook discipline”

Laurentine Van Landeghem (28) was vijf jaar eigenaar van het succesvolle lifestylemerk Clouds of Fashion. Tot ze een burn-out kreeg. Ze verkocht haar merk aan ZEB en ging op zoek naar wat wél voor haar werkte. “Ik heb een serieuze switch gemaakt in mijn levensstijl”, vertelt ze ons. Ze ontdekte de voordelen – en magie – van een goede ochtendroutine en schreef er ‘Glow Morning Routine’ over, een e-book met bijhorend webinar. Vanaf volgende week helpt ze je elke ochtend live op de Instagrampagina van NINA een goede start van je dag te maken. 

1 reactie

 • Jo Van Echelpoel

  3 weken geleden
  Zelfliefde:van jezelf houden opdat u ook van anderen kan houden zoals van uzelf. De bemin uw naaste en heeft niets met aankopen of narcisme te zien.
 1. INTERVIEW. Filosofe Alicja Gescinska (39): “2020 was het jaar van de hoop”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Filosofe Alicja Gescinska (39): “2020 was het jaar van de hoop”

  De Vlaamse filosofe met Poolse roots Alicja Gescinska (39) put moed uit wat corona heeft blootgelegd. Ze beweert niet dat 2020 geweldig was en ze zegt zelfs niet dat 2021 het wél zal worden. Ze probeert alleen onze ogen te openen voor het hoopgevende dat corona heeft blootgelegd. “Hoop is geloven dat je de tegenslagen van het leven te boven kan komen. En wat dat betreft heeft 2020 veel reden tot hoop gegeven. Het zou zonde zijn om dat uit het oog te verliezen.”
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt