Carline Vandercruyssen
Volledig scherm
PREMIUM
© Carline Vandercruyssen

Last van rugpijn? Kinesist Lieven Maesschalck laat zien hoe je juist moet zitten en staan

Lage rugpijn, knieproblemen, nekklachten,... In nogal wat gevallen zijn die ongemakken maar aan één ding te wijten: een foute houding. “Vooral de holle rug veroorzaakt door langdurig zitten is een probleem”, zegt Johan Gerets, personal trainer bij Move to Cure. “Want wie veel zit, zal per definitie ook fout rechtop staan.” Nu sommigen onder ons in lockdowntijden meer tijd hebben, is dit het moment om aan je houding te werken. Kinesist Lieven Maesschalck geeft duidelijke tips hoe het wel en niet moet.

 1. Sportkinesist Lieven Maesschalck: met deze oefeningen blijf je in conditie zonder je huis te verlaten
  PREMIUM

  Sportkine­sist Lieven Maesschal­ck: met deze oefeningen blijf je in conditie zonder je huis te verlaten

  Nu de fitnesszalen de deuren dicht houden en alle sportactiviteiten afgelast zijn, is het opeens een stuk lastiger om fit te blijven. Toch zijn er ook voor wie in quarantaine zit nog voldoende opties om te bewegen. We verzamelen ze ook in onze ‘Thuisblijfgids’. “Probeer in de eerste plaats naar buiten te gaan. Wandelen en fietsen mogen nog steeds”, zegt Lieven Maesschalck. “Maar ook thuis kan je een hoop oefeningen doen.”
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.